100% laagsteprijsgarantie
Verzonden binnen 4-5 werkdagen
Direct van de fabriek, bespaar tot 50%
[powr-popup id="f7faf3fa_1669197851"]
Bezoek onze Showroom in Utrecht
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Wegens een storing zijn we helaas niet bereikbaar, excuses voor het ongemak [powr-countdown-timer id="b3e3b60f_1669196577"]

  100% laagsteprijsgarantie
  Verzonden binnen 4-5 werkdagen
  Direct van de fabriek, bespaar tot 50%

  Wegens een storing zijn we helaas niet bereikbaar, excuses voor het ongemak [powr-countdown-timer id="b3e3b60f_1669196577"]

  Levering & retourneren

  Je hebt besteld, en nu?

  Na ontvangst van jouw bestelling worden de voorraad artikelen dezelfde dag gepickt en om 22.00 uur opgehaald door onze logistieke partner. Nadat de producten zijn opgehaald door ontvang je van ons automatisch een bevestiging, Na ontvangst van je bevestiging wordt je order de eerstvolgende werkdag tijdens kantooruren afgeleverd. 

   

  Verzendkosten

  De verzendkosten worden op onze webshop berekend op basis van het gewicht van je totale bestelling. Tot 20 kg zijn voor vloertoebehoren onze verzendkosten 8,95 euro, je bestelling wordt dan via DHL geleverd. Is je bestelling zwaarder dan 20 kg? Dan wordt je bestelling als pallet zending verzonden door DHL. Houd er rekening mee dat DHL enkel tot aan de stoep levert.

  De verzendkosten voor alle soorten vloeren zijn standaard €75 per bestelling. Dan wordt je bestelling als pallet zending verzonden door DHL. Houd er rekening mee dat DHL enkel tot aan de stoep levert.

   

  Levering

  Je bestelling wordt altijd binnen drie werkdagen geleverd op de door jouw opgegeven adres, tenzij anders vermeld op de product pagina. Wordt je bestelling geleverd door DHL? Dan ontvang je een track&trace code op het moment dat je bestelling is verwerkt in het sorteercentrum van DHL. Ben je op het moment van levering niet thuis dan komt DHL de eerstvolgende werkdag nog een keer langs. Heb je DHL voor de tweede keer gemist? Dan kun je zelf een afspraak maken om je bestelling bij een afhaalpunt af te halen.

   

  Wanneer mag je een product terugsturen?

  Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

   

  Hoe werkt retourneren?

  We verzoeken je als eerste om het retourformulier in te vullen. Een retour formulier maak je aan door in te loggen en naar je betreffende bestelling te gaan. Vervolgens druk je op de button "Artikelen retourneren". Heb je geen account aangemaakt bij je bestelling?

  Geen probleem! Je kan alsnog een account registreren. Gebruik hetzelfde e-mailadres dat je voor je bestelling in hebt gevoerd.

  Uiteraard is het ook mogelijk zonder retourformulier je retour verwerken, zorg er in ieder geval voor dat je pakbon of orderbevestiging is toegevoegd aan je retour zodat we weten dat de retour bij jouw bestelling hoort.

  Ons retouradres
  Winthontlaan 30 D, 3526 KV Utrecht - NL

  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

   

  Hoe werkt retourneren?

  Een vloer koop je niet elke dag, en op afstand een vloer kopen is nieuw! Als Prins vloeren vinden wij het belangrijk dat je met een goed gevoel kunt winkelen en zeker bent van je aankoop. Heb je een vloer gekocht maar is het toch niet wat je wilt? Dan mag je kosteloos je producten retourneren, zolang je de pakken niet hebt geopend.

  Heb je wat langer de tijd nodig om te bedenken of de vloer past bij je project of woning? Geen probleem! Zolang de pakken niet geopend zijn kun je de vloeren binnen de verlengende bedenktijd van 100 dagen retourneren, je betaald dan wel retourkosten als je na de oorspronkelijke bedenktijd van 30 dagen de producten retour stuur, nadat je de producten in ontvangst hebt genomen.

  De kosten van retour zijn voor jouw rekening als je gebruik maakt van de verlengde bedenktijd binnen 100 dagen. Hou er rekening mee dat het retoursturen van vloertoebehoren tot 20kg rond de 8,95 euro inclusief BTW kosten, je kunt er zelf voor kiezen via welke transporteur je de goederen retour stuurt. Bewaar de track&trace code goed, mocht je pakketje zoek raken dan is de track&trace code je verzendbewijs.

  Wil je vloeren retourneren? Dan kun je een retour bij ons aanmelden, MDF Plinten en plakplinten kunnen niet geretourneerd worden. Wij Nemen dan contact met je op om je bestelling op te halen, voor het retourneren van vloeren brengen wij 75 euro in rekening, dit bedrag is inclusief BTW. 

   

  Aankoopbedrag terugstorten

  Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is verpakt en de dozen onbeschreven zijn. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd en zal onze administratie uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, de gelden van de producten aan je terug storten. Wij mochten wachten tot wij de producten hebben ontvangen.

  Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

   

  Onze garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. De 25 jaar garantie op onze vloeren is een eigen aangeboden extra garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

   

  Heb je nog vragen?

  Neem a.u.b. contact op voor al je vragen. We zijn bereikbaar via 030 200 68 57 of via e-mail: [email protected]

  Klantenservice

  Social media

  Review LogoWij scoren een op

  Prinsvloeren.nl

  Winthontlaan 30 D
  3526 KV Utrecht
  Nederland Bekijk op Google Maps

  NL864201357B01
  87088983
  NL35 INGB 0397 9514 93