100% laagsteprijsgarantie
Geleverd binnen 4-5 werkdagen
Direct van de fabriek, bespaar tot 40%
Thuiswinkel.orgShowroom in Utrecht
Inloggen0
100% laagsteprijsgarantie
Geleverd binnen 4-5 werkdagen
Direct van de fabriek, bespaar tot 40%

Laat een reactie achter

Waar kunnen wij je mee helpen?

Als Prinsvloeren doen wij er alles aan om de producten die je bij ons hebt besteld, netjes en op tijd bij je af te leveren. Desondanks kan het gebeuren dat er iets niet helemaal naar wens is. Heb je een vraag of klacht over onze producten of over onze dienstverlening? Neem in dat geval contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Laat onze klantenservice weten wat je klacht is. Dit kan op twee manieren:
• Telefonisch via 030 200 68 57, op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur.
• Per mail via [email protected]
 
Onze medewerkers gaan je klacht of vraag uitzoeken en doen hun best om deze naar tevredenheid op te lossen. We streven ernaar om je binnen 48 uur een inhoudelijke antwoord of oplossing te bieden. Als het langer gaat duren, krijg je van ons binnen 2 werkdagen na ontvangst van je vraag of klacht een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 

 

Geschillencommissie Thuiswinkel

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

 

Onze garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. De 25 jaar garantie op onze vloeren is een eigen aangeboden extra garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Tijdens het bestelproces krijg je de keuze om je te registreren voor onze nieuwsbrief. Via deze wekelijkse e-mail houden we jou op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe producten. Erg handig want we hebben wekelijks nieuwe aanbiedingen en inspiraties! Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. Afmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig: dit doe je via je account of via een ontvangen nieuwsbrief (onderaan staat een link waarmee je jezelf afmeld).

 
* Verplichte velden

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 - 17:00 uur bereikbaar

Social media

Review LogoWij scoren een op

Prinsvloeren.nl

Winthontlaan 30 D
3526 KV Utrecht
Nederland Bekijk op Google Maps

NL864201357B01
87088983
NL35 INGB 0397 9514 93