100% laagsteprijsgarantie
Verzonden binnen 4-5 werkdagen
Direct van de fabriek, bespaar tot 50%
[powr-popup id="f7faf3fa_1669197851"]
Bezoek onze Showroom in Utrecht
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  100% laagsteprijsgarantie
  Verzonden binnen 4-5 werkdagen
  Direct van de fabriek, bespaar tot 50%

  .

  .

  00Dagen : 00Uren : 00Minuten : 00Seconden
  View collection

  LVT click PU ondervloer 1,5 mm – 440 kPa 10m²

  Vraag offerte aan voor actie
  LVT click PU ondervloer 1,5 mm – 440 kPa 10m²
  Productomschrijving
  De LVT Click PU ondervloer 1,5 mm – 440 kPa is een hoogwaardige ondervloer speciaal ontworpen voor gebruik onder Luxury Vinyl Tiles (LVT). Deze PVC-click ondervloer biedt een uitstekende basis voor het leggen van rigid LVT-vloeren en zorgt voor een comfortabel oppervlak._x000D_ Met een dikte van slechts 1,5 mm is deze rubberen ondervlo...

  De LVT Click PU ondervloer 1,5 mm – 440 kPa is een hoogwaardige ondervloer speciaal ontworpen voor gebruik onder Luxury Vinyl Tiles (LVT). Deze PVC-click ondervloer biedt een uitstekende basis voor het leggen van rigid LVT-vloeren en zorgt voor een comfortabel oppervlak.

  _x000D_

  Met een dikte van slechts 1,5 mm is deze rubberen ondervloer zeer dun en minimaliseert het de hoogte van de vloerconstructie. Hierdoor is het perfect geschikt voor ruimtes met beperkte ruimte, zoals appartementen waar de totale vloerdikte tot een minimum beperkt moet worden. De click PVC ondervloer is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan (PU), dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. 

  _x000D_

  Met een drukweerstand van 440 kPa biedt deze ondervloer een solide en stabiele ondergrond voor de LVT-vloer. Het voorkomt dat de vloer doorbuigt of indeukt onder normale belasting, waardoor een gelijkmatig oppervlak ontstaat. Dit is vooral belangrijk bij het leggen van LVT-vloeren, omdat ze gevoelig kunnen zijn voor oneffenheden in de ondergrond. Bovendien is deze ondervloer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, waardoor het comfort van de vloer nog verder wordt verhoogd.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  86147

  Eerder bekeken door jou